Victor Rebengiuc, actor


783
3 shares, 783 puncte

La cei 62 de ani de carieră ca actor şi la 85 de ani împliniţi, Victor Rebengiuc este o personalitate de vârf a scenei și filmului românesc, ce are în palmares zeci de roluri în teatru şi film.
Prezenţa sa permanentă în distribuţia Teatrului Naţional din Bucureşti este o dovadă clară că actorul nu şi-a epuizat resursele. La fel de cert este şi faptul că unde apare numele său pe afiş, spectacolele se joacă cu casa închisă.
Unul dintre rolurile magistrale, cu care actorul este identificat şi în zilele noastre, este cel al lui Ilie Moromete. Partitura memorabilă l-a făcut cunoscut, iubit, apreciat de public şi critica de specialitate, respectat de colegi, adulat de studenţi.
Mesajul pentru generaţiile următoare: Eu mă întreb: cum am putut noi să supravieţuim în comunism? De la vârsta de 7 ani suport comunismul, am 85 de ani şi simt că încă nu s-a încheiat. Se pare că am toate şansele să mor în comunism. Îndemn generaţiile următoare să nu mai voteze partide comuniste. Cât despre Centenar, cred că a venit într-un moment nepotrivit. Merita o altă atenţie, pentru că oficial nu i se acordă nicio atenţie.

Galerie foto


Îți place? Spune-le și prietenilor!

783
3 shares, 783 puncte