Gheorghe Hagi, fotbalist


752
1 share, 752 puncte

Important e să faci ce-ți place.

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Europa anilor ’80 și ’90, Gheorge Hagi este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Și, în plus, ne-a cucerit inimile.

A început să joace fotbal la 10 ani, la Farul Constanța, și la 18 ani a debutat la echipa națională de fotbal a României, la Oslo.  A marcat 35 de goluri și a reușit să bifeze 125 de selecții la Naționala României. A jucat în Campionatul Mondial din 1998 și a condus România până în sferturile de finală la Campionatul European din 2000.

În semn de mulțumire pentru contribuția pe care a adus-o în fotbal, la meciul său demonstrativ de retragere au participat în număr record 80.000 de fani din toată țara.

În prezent, Gheorghe Hagi este antrenor și susține tinerii sportivi care își doresc o carieră în fotbal.

Mesajul: De mic mi-a plăcut să joc fotbal, am crescut cu fotbalul, în fiecare zi am fost mai bun; și acum fac lucrurile de plăcere. Cel mai important în viață e să să faci lucrurile de plăcere, să nu fii obligat, pentru că atunci cu siguranță nu vei da randament. Fac ce-mi place și mă simt normal. Întotdeauna mi-a plăcut să mă simt un copil, un bărbat, un soț normal. […]  Înainte aveam performanțe, aveam oameni care au făcut foarte multe lucruri. Cred că ar fi bine în continuare să promovăm și să scoatem în evidență oamenii de elită, oamenii care au făcut performanță fiecare în domeniul lui.

Galerie foto


Îți place? Spune-le și prietenilor!

752
1 share, 752 puncte